20 mei 2016 Inspiratiedag West-Kruiskade Rotterdam

Op vrijdag 20 mei 2016 nodigen wij jou van harte uit om een dag te maken op de ooit beruchte West Kruiskade in Rotterdam. Op die dag opent een gevarieerde groep ondernemers en medewerkers van de West Kruiskade hun deuren op een bijzondere manier. Echt achter de schermen van de opbouw van "de kade", van opvallende bedrijven en/of van diverse culturen rondkijken en meedoen. Dat willen de mensen van de Kade aan de vooravond van de UNESCO werelddag van culturele diversiteit aanbieden. Welkom is iederen die dat interessant vindt. De dag geeft uitgebreid de mogelijkheid om flink verder te kijken en echt gast te zijn.
 
Met ruim 170 internationale achtergronden is de West Kruiskade misschien wel de meest cultureel divers straat van nederland, Europa en wie weet de wereld. Niet altijd was dat gemakkelijk. De voorbije jaren is er hard aan de weg getimmerd door zowel praktische als idealistische geesten met als resultaat een zeer diverse en bijzondere straat en buurt!
 
Gedurende de middag worden er ”Masterclasses” gegeven door experts uit theorie en praktijk. O.a. geeft Fatima Oulad Thami presentaties & demonstraties over de HENNA KUNST. Hier vind je het uitgebreide programma.
 
En hier een terugblik van vorig jaar.
 
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima