25 juni 2016 Henna Kunst tijdens Heart en Soul Festival

HEART & SOUL

HET SPIRITUEEL FESTIVAL VAN LIMBURG!

Einde seizoen, lekker vakantie en toe aan verfrissing? Workshops, inspirerende lezingen, meditaties, massages, lekker eten, markt en fijne muziek maken het Heart & Soul festival tot een heerlijke en spirituele plek om twee dagen te vertoeven. 

Dit 2-daagse, binnen- en buitenfestival, op zaterdag 25 en zondag 26 juni, biedt een programma van 10.00 - 18.00 uur, waar het hart en de ziel blij van worden! Het festival beoogt om spiritualiteit, in de breedste zin van het woord, toegankelijk te maken voor een groter publiek. 

Benieuwd wat je op het festival kunt verwachten?

Denk aan spirituele kennismaking, ervaringen, masseurs, concerten. Ook vinden er lezingen door bekende sprekers plaats met o.a. Anne-Marie Postma, Geert Kimpen, Tijn Touber, Kiesha Crowther (the little grandmother). Daarnaast zal er een markt zijn waar je mooie spulletjes als stenen, sieraden, boeken en welness-producten kunt kopen. Lekker snuffelen naar bijzondere spullen!

Ook film is natuurlijk niet te missen op ons festival. Zo wordt er  " The Power of the heart " gedraaid.

Als je rondloopt op het terrein zul je straattheater tegenkomen, singersongwriters, DJ’s en Spirit Connection zal je een klankbad geven met hun enorme gongs. Je kunt heerlijk genieten van muziek met een hapje en drankje erbij van de diverse foodtrucks en van het beste ijs van Nederland genieten: salon Florence uit Nederweert.

En natuurlijk presenteren onze mensen van de regio zich op ons festival met een diversiteit aan behandel, beweeg en heel-methodes. 

Kunst is natuurlijk niet weg te denken! Zo zal Madama Living Art een expositie vertonen en zal ze een pianoconcert geven in de exporuimte. Muziek geďnspireerd op haar schilderijen. 

Ook kun je struinen langs onze stands die informatie en consults geven over o.a. gelaatkunde, numerologie, handleeskunde en massages. 

Kortom een festival dat je niet mag missen!

voor meer info klik je hier
 
ECI Cultuurfabriek i.s.m. het Labyrint 
 
 
 

 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima