10 juli 2016 Hand of Fatima staat op de Sunday Market in AmsterdamDe Sunday Market is dé maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt in Amsterdam

Shop till you drop and get inspiredů

De Sunday Market biedt een platform aan ontwerpers, kunstenaars en creatives om zichzelf direct aan het publiek te tonen. Tegelijkertijd is het voor publiek een laagdrempelige wijze om in aanraking te komen met uniek ontwerp.

Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids┤design, mooie biologische producten, en lekker eten en drinken. Gevestigde namen doen mee, maar ook nieuw talent van de Rietveld Academie en de Design Academy, alsmede Ĺandereĺ creatives of collectors die wat moois, leuks of geks te bieden hebben.

De Sunday Market is ge´nspireerd door de Londense markten als Camden, Portobello en Spitalfield, waar shoppen en creativiteit, inspireren en ge´nspireerd worden hand in hand gaan. Dat mag in Amsterdam niet ontbreken.

De eerste Sunday Market vond in 2007 plaats. 

De Sunday Market wordt mede mogelijk gemaakt door het Stadsdeel Westerpark, de Westergasfabriek BV en de creatieve bedrijven op het terrein van de Westergasfabriek.

Meer info vind je hier !
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima