16-17-18 juni 2017 Hand of Fatima @ Happy Spirit Days

Stel je voor: Een bijzondere locatie waar je kunt genieten van het beste op het gebied van onder meer yoga, meditatie en mindfulness. De zomerse setting van een kleurrijke tuin vol bloemen, muziek en goede gesprekken. Beleving in kleine groepen, met veel aandacht voor het individu. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd met beide benen op de grond.
 
 
 
 
Het bestaat. Van 16 tot en met 18 juni 2017 wordt het werkelijkheid op de Happy Spirit Days in Blaricum. Dit charmante en exclusieve tuinfestival biedt bekende sprekers, unieke optredens en toonaangevende workshops op een sfeervolle boerderij in het oude dorp. Kennis maken, kennis verdiepen of gewoon nieuwsgierig Ė hier vind je alle ingrediŽnten voor een leven in balans. Met op het festivalterrein ook de Happy Garden en de Happy Bazaar.
 
Natuurlijk hoort Hand of Fatima hier helemaal bij! We zijn aanwezig met een mooie Henna Lounge. Bezoekers kunnen tijdens onze Walk-in Workshops op laagdrempelige manier kennismaken met de wondere wereld van Henna Kunst waarin creativiteit centraal staat. Daarnaast kun je ook aanschuiven bij Fatima voor een artistieke Henna beleving, waarbij jouw hand(en) freestyle beschilderd wordt met authentieke Henna patronen.
 

Meer informatie vind je op de website van Happy Spirit Days

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima