25 & 26 november 2017 Frankfurt Henna Meet Up in Duitsland

Frankfurt Henna Meet Up vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 november 2017 in Garni Hotel Roedelheimer Hof  in Frankfurt an Main, Duitsland.
 
 
Tijdens deze Henna Meet Up staat ontmoeten en ervaringen delen centraal. Steeds meer mensen, met name vrouwen, houden zich bezig met de kunst van Henna. Sommigen op professioneel niveau, de meesten hobbymatig. Binnen de wereldwijde Henna Community wordt ernaar gestreefd om andere Henna artiesten als collega's te beschouwen, maar soms is er een grote kloof tussen de verschillende niveaus waarop Henna artiesten hun vak of hobby uitvoeren. Henna Meet Ups spelen dan een belangrijke rol in het overdragen en verkrijgen van kennis.
 
 
Met het oogpunt op professionaliteit en vakkennis, is Fatima Oulad Thami uitgenodigd om de Masterclass Fessi; the (he)art of Moroccan Henna te verzorgen alsmede een Q&A te organiseren met thema's als o.a. : Henna Art business, values and ethics, ontwikkelen van een eigen stijl, klantenwerving en online presence.
 
 
Wil je bij de Henna Meet up aanwezig zijn neem dan even contact met ons op.  De Henna Meet Up wordt niet vanuit Hand of Fatima ge´nitieerd, maar uiteraard is onze achterban ook welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Share the Henna Passion!
 
 
foto: Malin Ulrich en Nadia Sultana                                                    
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima