17 juli - 3 september 2018 Zen Zomer pauze

De scheidslijn tussen privé en werk is bij Hand of Fatima heel erg dun. Ook niet verwonderlijk als je bedenkt met hoeveel passie het werk hier gedaan wordt door zowel Fatima als Ilonka. Klanten worden vrienden en hetzelfde geldt voor onze leerlingen. Door de band die met iedereen opgebouwd wordt krijgen we veel voldoening uit ons werk. Bijzondere connecties vormen zich om ons heen als een spinnenweb.

We gaan nieuwe avonturen aan vol moed en doorzettingsvermogen. Voor onze trouwe klanten doen we altijd dat stapje extra en vol overgave zetten we ons in om het iedereen naar de zin te maken tijdens de workshops Henna Kunst, lesdagen van de Henna Academy en de Henna Hop-in's.
Onze passie geeft ons vleugels en inmiddels zijn we behoorlijke hoogvliegers ;)
Maar na een jaar van zoveel geven moeten ook onze batterijen opgeladen worden, zodat we op dit niveau kunnen blijven doorgaan .
Hand of Fatima gaat Zen deze zomer! Tijd voor familie en balans!
 
Hier even al onze aangepaste data op een rijtje:
  • Hand of Fatima is gesloten van dinsdag 17 juli tot en met 3 september 2018
  • Op social media (instagram en Facebook is het in dezelfde periode stil
  • Hand of Fatima Webshop is gesloten van dinsdag 17 juli tot en met zondag 5 augustus 2018. Uiteraard kan er in deze periode wel alvast besteld worden. Het verzenden begint weer op maandag 6 augustus 2018. (let op: bestellingen waarin verse Henna Pasta verwerkt is, vormen hierop een uitzondering. Deze worden pas verzonden op maandag 10 september 2018)
We zijn dankbaar voor je begrip! Er rest ons niets anders dan je een prachtige zomer toe te wensen. Aan de tropische temperaturen zal het niet liggen. Rust uit en na onze Zen Zomer Pauze zie je ons terug. XOXOXO
 
 
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima