29 december 2018 Henna Hop-in @Hand of Fatima in Ridderkerk

Dit jaar wordt Oud en Nieuw extra speciaal! Je hebt nu de kans om je party look compleet te maken met een hippe Henna versiering. En bovendien brengt henna geluk, dus een betere manier om het nieuwe jaar in te gaan is er volgens ons niet ;)
 

Henna Hop-in @ Hand of Fatima van 11:00 - 20:00


 
De Henna wordt aangebracht op 29 december 2018. Dat geeft de versiering precies genoeg tijd om tijdens Oud en Nieuw op zijn best te zijn. De kleur heeft namelijk zo'n 48 uur nodig om maximale kleurintensiteit te bereiken.
 

Hoe maak ik een afspraak?

Via deze link kom je op de Henna Hop-in pagina in onze webshop terecht.
Je ziet hier tijdsblokken van 20 minuten voor € 25,00
In 20 minuten kun je bijvoorbeeld een volle hand, een groter stripdesign of twee kleine versieringen op twee handen laten zetten. (ga je voor een nog groter design of kom je met z'n tweeŽn dan koop je twee opeenvolgende tijdsblokken)
Je kiest en betaalt dus voor het tijdsblok van je keuze. Zolang het tijdsblok openstaat kun je dat reserveren, indien een ander je is voor geweest, is het niet meer beschikbaar.
Het tijdsblok van je keuze "stop" je in je winkelwagen en vervolgens wijst het zich vanzelf. D.m.v. betaling is jouw aankoop afgerond. Je krijgt van ons een email ter bevestiging van onze afspraak met daarin nogmaals jouw gekozen tijdsblok en het adres waar je Hand of Fatima kunt vinden.
 
Op 29 december 2018 ben je dan van harte welkom tijdens de Henna Hop-in @ Hand of Fatima. Let op: alleen toegang indien er van te voren betaald is!
 

Hoe lang duurt de afspraak?

Je betaalt alleen voor de tijd dat het henna zetten duurt, namelijk 20 minuten. Maar de gehele afspraak zal langer duren. Zorg dat je 10 minuten voor jouw gekozen tijdsblok aanwezig bent. Wij zorgen voor een lekker kopje thee. Als het henna zetten klaar is blijf je nog even gezellig hangen. Je henna versiering moet drogen en we zorgen nog voor een nabehandeling zodat optimaal resultaat bereikt wordt.
Houd er rekening mee dat de totale afspraak minimaal een uur zal duren.
 

Wat is Fatima's werkwijze?

Fatima werkt altijd freestyle. Dat wil zeggen dat ze geen afbeeldingen of werk van andere Henna artiesten natekent. Je bepaalt zelf welke stijl jou aanspreekt, bijvoorbeeld Fessi of Khaliji (Fatima laat je voorbeelden zien dus als deze termen je niets zeggen is dat geen enkel probleem) Daarnaast bepaal je wat jouw gewenste lay-out is. Vervolgens gaat zij intuÔtief aan de slag. Op die manier krijgt iedereen een uniek Henna design.
Uiteraard mag je haar ook de volkomen vrije hand geven. Laat je verrassen!
 

Hoe ga ik met mijn Henna versiering om?

Als je bij Hand of Fatima weggaat is je Henna versiering afgedekt. Houd er rekening mee dat hoe langer de henna pasta intrekt in de huid, hoe mooier het kleurresultaat uiteindelijk wordt. We raden aan om de henna minimaal 4 uur te laten zitten, maar bij voorkeur slaap je er een nachtje mee. Onze nabehandeling maakt dat mogelijk. Je krijgt van ons aftercare instructies mee zodat je precies weet wat je wel en niet moet doen.
Op de foto's zie je de henna versiering "vers" en na 48 uur.
 
hennaversiering net gezet op de huidhenna kleurresultaat na 48 uur mahonybruin hennastain
 

Waar vindt de Henna Hop-in plaats?

De Henna Hop-in vindt plaats bij Fatima thuis, in Ridderkerk. In de straat is genoeg gratis parkeerplek. Adresgegevens ontvang je in de bevestigingsmail na betaling van het tijdsblok van jouw keuze.

Tip

Scrub je huid 2 dagen van tevoren op de plek waar je de henna versiering aangebracht wilt hebben. Daarmee creŽer je de ideale condities om de henna goed in de huid te laten trekken.

Alvast weten hoe het er aan toe gaat?

Neem een kijkje in het onderstaand fotoalbum van de voorgaande editie.
 
 
Henna Hop In @ Hand of Fatima
 
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima