21 februari 2019 Hand of Fatima @ Femmes Night in Gemeente Museum Den Haag

Zet 21 februari 2019 roodomrand in je agenda en trommel je vriendin/buurvrouw/moeder/zus op voor de FEMMES NIGHT in Gemeentemuseum Den Haag! Ter gelegenheid van de tentoonstellingen Glans en Geluk en 'Femmes Fatales': een avond speciaal voor vrouwen.

Bezoek de pop-up market, kook mee met kookboekschrijver Nadia Zerouali of laat je verrassen door de bijzondere vertellingen uit het oosten van Naema Tahir. Verder zijn er rondleidingen, lezingen, muzikale optredens en diverse workshops.

Hand of Fatima is aanwezig samen met haar Henna Academy crew om zoveel mogelijk bezoekers te versieren....... maar niet met "gewone henna" dit keer. We eren de traditie in het kader van 'Glans en Geluk' maar geven deze een modieuze twist als de 'Femmes Fatales'.....Het resultaat? White Glamour Henna!!! Een versiering in Henna stijl aangebracht op de huid met een speciaal geprepareerde waterproof bodypaint van eigen merk.
White Glamour Henna is waterproof en kun je een dag of 3/4 plezier van hebben. Leuk als souvenir aan je bijzondere avond uit tijdens FEMMES NIGHT in het Gemeente Museum in Den Haag.
 
Kom je ook? Tickets koop je hier!
Meer informatie vind je op de website van het Gemeente Museum.
 
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima