5-7 april 2019 East West Mehndi Meet in Hongarije

Inmiddels heeft Fatima het weten te schoppen tot een veelgevraagd Henna Instructor in binnen- en buitenland. Dat heeft ze te danken aan haar kenmerkende en unieke signature stijl die zij voornamelijk op Instagram profileert. 

In het voorjaar van 2019 om precies te zijn 5, 6 en 7 april is zij één van de Internationale Henna artiesten die masterclasses en break-out sessies zal verzorgen tijdens de derde editie van East West Mehndi Meet in Hongarije. Met deelnemers vanuit verschillende landen belooft het weer een bijzondere conferentie te worden. De smeltkroes die plaatsvindt op de grenzen tussen East en West is waar Fatima zich als een vis in het water voelt.
Natuurlijk zal Marokkaanse Henna het thema zijn en zal haar signature stijl, haar kennis en haar inspiratiebronnen hierin een grote rol spelen. East West Mehndi Meet zal met het lesprogramma menig Henna hart sneller doen laten kloppen. En het goede nieuws is dat de ticketsale is begonnen en jij erbij kunt zijn!

Wil je meer weten over deze inspirerende Henna Conferentie of je inschrijven als deelnemer ga dan even naar de website of de facebookpagina van East West Mehndi Meet.
 
henna kunst internationaal henna masterclass hand of fatima east west mehndi meet 
 
 
 
 
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima