21-22-23 juni 2019 Happy Spirit days in Blaricum

Stel je voor: Een bijzondere locatie waar je kunt genieten van het beste op het gebied van onder meer yoga, meditatie en mindfulness. De zomerse setting van een kleurrijke tuin vol bloemen, muziek en goede gesprekken. Beleving in kleine groepen, met veel aandacht voor het individu. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd met beide benen op de grond.
 
 
 
 
Het bestaat. Van 21 t/m 23 juni 2019 wordt het werkelijkheid op het festival Happy Spirit Days in Blaricum. Dit charmante en exclusieve tuinfestival biedt bekende sprekers, unieke optredens en toonaangevende workshops op een sfeervolle boerderij in het oude dorp. Kennis maken, kennis verdiepen of gewoon nieuwsgierig Ė hier vind je alle ingrediŽnten voor een leven in balans. Met op het festivalterrein ook de Happy Garden en de Happy Bazaar.
 

Hand of Fatima is aanwezig met haar Henna Lounge

 
Natuurlijk hoort Hand of Fatima hier helemaal bij! We zijn aanwezig met onze kleurrijke Henna Lounge. Bezoekers kunnen op laagdrempelige manier aanschuiven en een Ritual of Henna ervaren. Er kan gekozen worden voor echte Henna die een roodbruine kleur achterlaat in de huid en zo'n 7-10 dagen mooi blijft. De Henna pasta wordt door Fatima op ambachtelijke wijze bereidt met enkel natuurlijke ingrediŽnten. Een tweede optie is White Glamour Henna. Deze waterproof bodypaint wordt met henna techniek aangebracht en blijft 2-4 dagen mooi op de huid. Voor beide opties geldt dat we enkel gebruik maken van hoogwaardige ingrediŽnten, waarbij veiligheid gewaarborgd is.
In de wondere wereld van Hand of Fatima staan Henna Kunst, creativiteit en spiritualiteit centraal. Laat een Henna versiering aanbrengen en ervaar een Ritual of Henna met al je zintuigen.
 

Meer informatie vind je op de website van Happy Spirit Days
 
 
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima