17-20 oktober 2019 Henna Con in CaliforniŽ, U.S.A.

 
Henna Con is niet alleen de eerste in zijn soort maar ook de grootste! Dé conferentie op het gebied van Henna Kunst waar je echt een keer geweest moet zijn als je een hart hebt voor Henna.
Onze Henna Kunstenaar Fatima Oulad Thami, was er voor het eerst in 2016 om masterclasses te verzorgen en dat bleek later de start te worden van haar internationale veroveringen. Vele conferenties wereldwijd volgden.
Henna Con wordt gepresenteerd door Henna Caravan, een bekende naam in de wereldwijde Henna Scene. Initiatiefnemer Jessica McQueen heeft met ondersteuning van haar moeder, zus een sterk team gevormd dat dit event al 12 jaar op rij neerzet en met veel succes. Sinds Fatima's eerste keer is zij wederom in 2017 en 2018 terug gevraagd. Helaas waren er toen omstandigheden die het onmogelijk maakte terug te keren. Mede daarom zijn we extra verheugd dat Fatima deze editie wel weer deel uitmaakt van de fantastische line-up.
Fatima is uitgenodigd vanwege haar expertise op het gebied van Marokkaans Henna Kunst. De masterclasses die zij zal verzorgen zullen dan ook op dat gebied zijn.
  • Fessi; the (he)art of Moroccan Henna 1 van de meest bekende stijlen uit Marokko is de Fessi stijl, gekenmerkt door geometrische patronen en strakke lijnen. Fatima heeft een 5-stappen methode ontwikkeld waarmee iedere Henna artiest freestyle henna ontwerpen kan creŽren in deze authentieke stijl.

  • Symbolism of the soul Niet alleen traditionele Marokkaanse Henna patronen zitte vol symboliek, ook Fatima signature stijl designs zitten er vol mee. In deze masterclass een tipje van de sluier als het gaat om de betekenissen hier achter.

  • Serious Syringe Workout Marokkaanse Henna wordt traditioneel aangebracht met een spuit met een stompe naald. Maar hoe gaat dat nou precies in zijn werk? Fatima is er trots op dat ze deze traditie in ere houdt nu de wereldwijde Henna scene wordt behherst door de techniek van het Indiase knijpzakje.

  • Teggest; Designs inspired by North African tattoo art Een kijkje in het creatieve brein van de meester zelf. Haar inspiratie haalt ze overal en nergens vandaan maar in deze masterclass staat de Noord Afrikaanse tatoeage Kunst centraal.

Daarnaast zal zij ook Break-out sessies, VIP Mastermind sessies en VIP Demo sessies leiden.
Naast Fatima's masterclasses zijn er nog veel meer, gegeven door andere instructors van wereldklasse. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde henna artiest Henna Con heeft aanbod voor ieder niveau.

Wil je erbij zijn? Of wil je meer weten? Op de website van Henna Con vind je alle informatie.
 
 
 
 
 

 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima