25-26 juli 2020 Tweedaagse Online Henna Kunst Masterclass

 henna masterclass online workshop via zoom leer de kunst van henna op afstand

Zaterdag 25 en zondag 26 juli 2020, op beide dagen van 10:00-13:00 uur vindt de Online Henna Kunst Masterclass plaats.

Wil je weten hoe je zelf mooie henna versieringen maakt? Of wil je weten welke rituelen en betekenissen schuil gaan achter Henna Kunst? Dan is de "Online Henna Kunst Masterclass" echt iets voor jou. Een inspirerende tweedaagse cursus waarin stap voor stap de fundamentele principes van de Henna Kunst uitgelegd en aangeleerd worden.

De Online Henna Kunst Masterclass is bedoeld voor zowel deelnemers zonder enige henna ervaring, alsmede beginners en gevorderden. De Online Henna Kunst Masterclass vindt plaats via Zoom in een kleine groep van max. 9 deelnemers waardoor er genoeg ruimte is voor individuele vragen.

online henna workshop les henna kunst masterclasshenna start pakket voor gebruik tijdens de masterclass

 

Werkwijze & prijs

De Online Henna Kunst Masterclass is intensief en compleet. Je leert uit eerste hand van onze Meester: Henna Kunstenaar Fatima Oulad Thami, die ruim 25 jaar geleden haar eerste hennapoging deed en inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal erkend Henna Artiest!
Met deze tweedaagse cursus bouw je de foundation van je henna verslaving ;) De gedegen basis is essentieel om jezelf verder te ontwikkelen, hetzij als henna artiest hetzij als hobbyist.

De Online Henna Kunst Masterclass is volledig, zoals ook past in onze filosofie...."henna is zoveel meer dan mooie plaatjes tekenen"..... Dat laatste is al een behoorlijke klus. Wij leren je de techniek en fijne kneepjes. Het 'zoveel meer' leren we je ook, zoals cultureel erfgoed, symboliek en rituelen. Tot slot hebben we nog de "Henna Alchemie", kennis van materialen en ingrediŽnten van het "nooit -te- verprutsen henna recept" en het geheimzinnige proces dat in de huid plaatsvindt. We zetten henna samen om in geluk en dat is goud waard.

 • € 169,00 per deelnemer, dit is incl. startpakket.

 inschrijving henna kunst masterclass

Wat komt er aan bod?

 • Wat is henna en waarvoor wordt het gebruikt
 • Verschillende landen/verschillende stijlen
 • Culturele achtergrond en historie van henna kunst
 • Betekenis van symboliek en het toepassen ervan
 • Het bereiden van de hennapasta
 • Het leren hanteren van de henna applicator
 • Techniek, fijne kneepjes en trucjes
 • Oefenen op papier
 • Doís en doníts
 • Vragen/opmerkingen van deelnemers

hennatechniek oefenen op papier

Programma zaterdag 25 juli 2020

10:00 - 10:10 Ontvangst in Zoom
10:10 - 11:15 theorie o.a.culturele achtergrond, stijlen, betekenissen
11:15 - 12:30 hennapasta bereiden, recept noteren, ingrediŽnten bekijken
12:30 - 13:00 vragenrondje en voorbereidingen voor volgende dag

Programma zondag 26  juli 2020

10:00 - 10:10 Ontvangst in Zoom
10:10 - 11:00 hennapasta gebruiksklaar maken, applicators vullen
11:00 - 12:30 praktijk oefeningen met de applicator, techniek toepassen en nabehandeling
12:30 - 13:00 laatste vragenrondje en "virtuele" uitreiking deelname certificaat.

Let op: Dit programma is ter indicatie. Niet alles wat aan bod komt, staat hierboven vermeld. Soms kan een volgorde aangepast worden indien dat nodig is. Houd er rekening mee dat het programma kan uitlopen op beide dagen tot uiterlijk 13:30 uur. We vinden het heel belangrijk dat alle informatie voor iedereen duidelijk is. Zorg dat je op tijd bent zodat we op tijd kunnen starten zonder gestoord te worden door een deelnemer die te laat is.

inschrijven en betalen voor de masterclass henna kunst 

henna zetten met een spuit is een Marokkaanse techniekhennapasta maken met itsluitend natuurlijke ingredienten

Waar vindt de tweedaagse Masterclass plaats?

Bij jou thuis! Aan de keukentafel of je bureau! Via Zoom krijg je online les. Een device als een smartphone, tablet of laptop met camera en microfoon zijn dus noodzakelijk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na inschrijving en betaling, ontvang je van ons een bevestiging van deelname. Het lespakket versturen we op de maandag voorafgaand aan het masterclass-weekend. Ook ontvang je in de loop van die week een mail met daarin een lijstje met wat je klaar moet zetten en met de inlog link en wachtwoord voor Zoom.
Het enige wat je dan zelf nog nodig hebt is een (opgeladen) telefoon, tablet of laptop waarop een camera en microfoon zitten. Verder zorg je zelf nog voor pen, papier en potlood, iets te drinken en een snack of snoepje. Op de dag zelf kun je tien minuten voor aanvang de "wachtruimte" in. Vanaf 10:00 uur wordt je door Fatima "binnen gelaten" en kun je iedereen zien.

Meedoen? Regel je betaling en inschrijving direct!

Betaal hier meteen je deelname aan de tweedaagse Online Henna Kunst Masterclass. Let op dat je hierbij de juiste adresgegevens invoert voor het versturen van het startpakket. Als de betaling gelukt is, kom dan nog wel even terug naar deze pagina om het formulier wat je onderaan vindt ook in te vullen. Let op: er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. De definitieve volgorde van toewijzing van de plaatsen is op basis van ontvangst van de betalingen. Dus schrijf je in en betaal meteen om verzekerd te zijn van deelname!

Indien het inschrijfformulier hieronder niet meer zichtbaar is, dan betekent het dat de Workshop Henna Kunst vol is. Kijk dan even in de agenda voor de eerstvolgende mogelijkheid.

Kun je het inschrijfformulier niet invullen omdat je vanaf een smartphone deze pagina bezoekt, klik dan even hier om hem alsnog te kunnen invullen. 

Tip

Schrijf je vragen van te voren op zodat je ze niet vergeet te stellen .

 inschrijven en betalen voor de masterclass henna kunst

 

Is deze Henna Kunst Masterclass geschikt voor mij?

De Tweedaagse Online Henna Kunst Masterclass is bedoeld voor zowel deelnemers zonder enige henna ervaring, alsmede beginners en gevorderden. De Online Henna Kunst Masterclass vindt plaats in kleine groepen waardoor er ruimte is voor individuele vragen en begeleiding. In het inschrijfformulier kun je aangeven wat je verwacht te leren (als beginner) of wat je knelpunten zijn (als gevorderde). Fatima speelt daar op in waardoor ieder individu de Online Henna Kunst Masterclass als op maat gemaakt zal ervaren.

Na het volgen van de Tweedaagse Online Henna Kunst Masterclass en het behalen van het certificaat kun je doorstromen naar de éénjarige allround opleiding in het Henna Ambacht van Hand of Fatima Henna Academy.   Ook deze lessen worden door Fatima Oulad Thami gegeven. Zij behoort tot de wereldtop in de internationale Henna scene

Vanwege de corona crisis is het op dit moment nog onzeker wanneer en hoe er weer een lesjaar start. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de wettelijke maatregelen zullen we t.z.t. bepalen in hoeverre dit off- of online zal plaatsvinden. We kunnen je in ieder geval op de mailinglist zetten zodat we je op de hoogte kunnen houden.
 
 Fatima Oulad Thami, international Henna Kunstenaar en het gezicht achter hand of Fatima

 

"Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten  en je mee te nemen in mijn inspirerende wereld van Henna Kunst."inschrijven en betalen voor de masterclass henna kunst

 
< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima