Nieuwe Website online!

14-04-2016

Hand of Fatima was voor het eerst online te vinden in 2003. Daarna volgde al gauw de welbekende website waarmee Fatima Oulad Thami Henna Kunst echt op de kaart heeft gezet in Nederland. Dat is inmiddels alweer meer dan 10 jaar geleden. De tijd is voorbijgevlogen.
 
Inmiddels heeft Fatima zoveel gedaan en bereikt op het gebied van Henna Kunst, wat niet terug te vinden was op de oude website en daardoor had ons publiek niet altijd een even duidelijk beeld van wat Hand of Fatima  te bieden heeft. Natuurlijk was het portfolio en sociale media altijd up to date....maar toch....... Het was wel duidelijk dat we klaar waren voor verandering.
 
En nu is het zover.....De BEKRONING op Fatima's werk. Op 27 april 2016 - KONINGSDAG - gaat deze website LIVE. Hand of Fatima is dus nog steeds online, maar in een nieuw fris jasje. Kleurrijk en eclectisch, zoals Fatima's Kunst. Welkom in onze wereld en laat je verrassen!
 
Met een beetje pijn in ons hart nemen we afscheid van onze oude website. Onderstaande foto is inmiddels een icoon geworden en is all over internet te vinden, getagd als Berberse Prinses, Desert Nomad en nog veel meer exotische namen. Het is Fatima's zus. En laat voor eens en altijd duidelijk zijn, dat Fatima haar henna en styling gedaan heeft om in een beeld te kunnen weergeven waar Henna Kunst voor haar voor staat, namelijk mysterieuze schoonheid, vrouwelijkheid en rituelen. Daarnaast heeft zij elementen gebruikt uit de cultuur van de Timazighen (Berberse vrouwen uit Noord Afrika) om een "tribute" te brengen aan hun roots.
 
De foto is ook gemaakt door Fatima, met een klein oud cameraatje, bouwlampen en zwarte doeken. Het tegenovergestelde van een professionele fotostudio :)
Dat is ook precies één van de krachten gebleken van Fatima Oulad Thami de afgelopen tien jaar; "van niets iets maken", en zelfs méér dan iets.... Kunst scheppen met wat je hebt en je niet laten tegenhouden door eventuele beperkingen. Zo gaan we op naar de volgende tien jaar!!!! Gaan jullie met ons mee?


 
 
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima