Hand of Fatima verovert Europa

02-12-2016

De Masterclasses die Fatima Oulad Thami heeft gegeven op de Henna conferenties in de USA en de UK zijn vol lof ontvangen door artiesten uit de Henna community wereldwijd.
Dan kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Maar zo binnenkort hadden we niet zien aankomen....
In het voorjaar van 2017, om precies te zijn van 31 maart tot en met 2 april is Fatima aanwezig op de East West Mehndi Meet, de eerste Henna conferentie in continentaal Europa.
Mehndi is het woord voor Henna zoals dat gebruikt wordt in India.
Naast Henna instructors met wereldfaam, zoals o.a. Darcy Vasudev van Henna Lounge en Henna Visa, zal Fatima wederom verschillende classes en break out sessies verzorgen.
 
Natuurlijk zal Marokkaanse Henna het thema zijn en zal haar signature stijl, haar kennis en haar inspiratiebronnen hierin een grote rol spelen.
East West Mehndi Meet is toegankelijk voor henna artiesten en hobbyisten uit de hele wereld. De smeltkroes die plaats vind op de grenzen tussen East en West is waar Fatima zich als een vis in het water voelt.

Wil je meer weten over deze inspirerende Henna Conferentie of je inschrijven als deelnemer ga dan even naar de website of de facebookpagina van East West Mehndi Meet.
 

 
 
 

 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima