Henna Muurschildering

Hand of Fatima zet niet alleen hennaversieringen op de huid, maar ook XXL Henna Designs op muren. De ontwerpen zijn gebaseerd op henna stijlen uit diverse landen en zijn freestyle op de muur geschilderd. Daarmee blijft het typerende handgetekende karakter behouden. Uiteraard zijn stijl, lay-out, kleuren en ontwerp in samenspraak met de klant.
 

Werkwijze 

Stuur ons een mail met daarin je wensen én, héél belangrijk, de afmetingen van de muur en eventuele condities die van invloed zijn op het werk (loopt de muur schuin, is er een lastige hoek, zitten er gootjes en naden etc.) Stuur foto's mee ter verduidelijking.

Op basis van deze mail bepaalt onze Henna kunstenaar Fatima Oulad Thami of het nodig is om voor een oriŽnterend gesprek langs te komen of dat ze gelijk aan de slag kan.
 
 
 
 
 

Voorwaarden

  • De muur dient glad gestuukt te zijn
  • Er dient voldoende licht, een trapje en stromend water aanwezig te zijn
  • De vloer dient van tevoren afgedekt te worden

Tijdsduur

Afhankelijk van het ontwerp en oppervlakte van de muur en eventuele belemmerende factoren, zal Fatima op voorhand een tijdsinschatting bepalen. Voor dat aantal uren wordt er ook een prijsopgave gedaan. Alleen bij onverwachte omstandigheden zal in overleg een meerprijs gevraagd worden!
 

Mogelijkheden

Het beste resultaat wordt verkregen op een gladde muur, afgewerkt met een muurverf als basis, waarbij het ontwerp in een metallic kleur wordt aangebracht. Andere verfsoorten zijn in overleg mogelijk. Je hebt keuze uit alle designs en hennapatronen, waarover Fatima beschikt. Doe inspiratie op bij het overige aanbod! 
 
  

Tips

Maak de ruimte zo leeg mogelijk: hoe meer ruimte Fatima heeft om te werken, hoe vlotter het proces zal verlopen. Bedenk op voorhand goed wat je wilt, omdat tussentijds wijzigen niet gaat.
 

Prijsindicatie

  • € 75,00 - € 95,00 per uur, afhankelijk van toegepaste techniek
  • materiaalkosten (zoals verf en kwasten)
  • eventuele reiskosten bedragen € 0,40 per km

Reserveren?

Leuk! Vul hier het contactformulier in en vermeld daarin dat het om een Henna Muurschildering gaat en vergeet de gewenste datum, locatie, afmetingen en je persoonlijke gegevens niet:)  Binnen 2 werkdagen kun je een antwoord/bevestiging verwachten.
 
 

Alvast ideeŽn opdoen?

Neem hier een kijkje in het portfolio en raak geÔnspireerd!
 
 

Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima