Henna Party @ Home

Van oorsprong is henna aanbrengen een echte vrouwenaangelegenheid, dat soms wel een dag of nacht kan duren. Voor ons westerse vrouwen klinkt dat misschien lang, maar juist in onze snelle maatschappij vergeten we vaak stil te staan, te ontspannen en te genieten.

Een Henna Party @ Home is hier een uitstekende gelegenheid voor. Vriendinnen komen bij elkaar en onder het genot van een glaasje muntthee, een lekker hapje en wat muziek, kan de Henna Party @ Home beginnen. De henna heeft lang nodig om in te trekken, genoeg tijd dus om bij te kletsen.
 

 

Werkwijze en prijzen

Onze henna kunstenaar komt op afgesproken tijd bij je thuis en begint met een korte presentatie waarin henna rituelen, achtergronden en stijlen worden besproken, gevolgd door de do's en don'ts van het henna proces. Daarna kan het henna zetten beginnen.
  • Henna Party @ Home € 75,00 per uur, bij minimaal 2 uur
    Fatima brengt henna versieringen aan bij alle aanwezigen (minimaal 6)
  • ieder volgend uur € 70,00
    indien veel aanwezigen of bij extra grote versieringen.
Fatima bepaalt, van tevoren, op basis van jouw aanvraag, hoeveel tijd er voor jouw Henna Party @ Home nodig is. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.
 
Eventuele reiskosten bedragen € 0,40 per km.
 
Alles voor beide partijen duidelijk? Je ontvangt een verzoek tot aanbetaling. Nadat wij die van je hebben ontvangen, staan onze afspraken vast en is jouw Henna Party @ Home geboekt.
 
   
 
 

Waar vindt het plaats?

Henna Party @ Home vindt plaats bij jou thuis. Je nodigt je vriendinnen uit en zorgt voor een hapje en een drankje of laat iedereen wat meenemen. Onze Henna artiest komt langs bij minstens 6 aanwezigen.
 

Mogelijkheden

  • Henna: Deze 100% biologische natuurlijke henna geeft een mooie roodbruine versiering op de huid, welke ongeveer 7 tot 10 dagen blijft zitten.
  • Jagua: Deze natuurlijke kleurstof, afkomstig van de Jagua vrucht uit de Amazone geeft een blauw-zwarte kleur op de huid en blijft zo'n 10 - 14 dagen zitten

 


Tips

Laat de dames van te voren al een kijkje in het portfolio nemen zodat ze zich kunnen oriŽnteren op wat ze mooi vinden. Ook kunnen ze hun huid twee dagen van te voren scrubben
 

Reserveren?

Leuk! Vul hier het contactformulier in en vermeld dat het om een Henna Party @ Home gaat en vergeet de gewenste datum, locatie, je persoonlijke gegevens en aantal aanwezigen niet:)  Binnen 2 werkdagen kun je een antwoord/bevestiging verwachten.  

 

Alvast ideeŽn opdoen?

Neem hier een kijkje in het portfolio en raak geÔnspireerd!


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima