Henna Les Individueel

Je hebt een fascinatie voor Henna Kunst!! Of je nu beginner bent of een doorgewinterde Henna Artiest....knelpunten en obstakels belemmeren jouw groei als artiest.
 
Onze Henna Kunstenaar, Fatima is er om je te helpen en je een een boost te geven naar een volgend level in de fijne kneepjes van het vak maar ook om verdieping aan te brengen in jouw kunstzinnige talenten.

Een 1 op 1 Henna Masterclass van haar wordt altijd voor jou op maat gemaakt.
Van te voren maak je kenbaar op welke gebieden jouw knelpunten liggen en welke vragen er spelen. Fatima zal dit omzetten in een leermethode waarbij je kunt verwachten je doelstellingen te behalen. Met haar expertise als leidraad is er tot op heden geen obstakel overeind gebleven.
 
 
 
De mogelijkheden om de 1 op 1 Henna Masterclass vorm te geven zijn eindeloos.
Denk bijvoorbeeld aan:
  • het verfijnen van de henna pasta; o.a.hoe bepaal je de exacte verhoudingen en hoe zorg je voor een perfecte elastische henna pasta
  • controle over je applicator o.a. hoe beheers je de henna flow en maak je patronen in een enkele beweging
  • ontwikkelen van een eigen stijl; o.a. waar haal je inspiratie vandaan en hoe zorg je ervoor dat jij de trendsetter bent
  • hennakunstenaar als zzp'er; waar loop je tegen aan als henna je beroep wordt.
  • het meester worden van verschillende hennastijlen; denk aan typerende lay- outs, specifieke patronen, stijl-kenmerken en ongeschreven regels
  • presentatie van je werk o.a. fotografie en social media tips
  • kennisverdieping o.a antropologische achtergronden
leer het henna amvacht van de meesterhenna masterclass hennales 1 op 1 prive henna les leer het ambacht van de meester

Werkwijze & prijs

De "Henna Masterclass 1 op 1" is intensief en op jouw behoeften afgestemd. Je leert uit eerste hand van onze Meester: Henna Kunstenaar Fatima Oulad Thami, die ruim 20 jaar geleden haar eerste hennapoging deed en inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal erkend Henna Artiest!
 
Met deze ééndaagse Henna Masterclass 1 op1 tackel je elk hennaprobleem dat je eerder ondervond.
  • € 395,00 per dag (11:00 -17:00), dit is incl. alle hennabenodigdheden, op jouw vraagstelling afgestemde reader, een certificaat van deelname en een vegetarische lunch, snack, thee en fris, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw individuele allergieŽn.

henna workshop lunchhennaworkshop snacksleer het henna ambacht van de meester Henna kunst educatie 1 op 1
 

Programma

Van 11:00 - 17:00 maakt Fatima een programma afgestemd op jouw behoeften. Houd er rekening mee dat de Henna Masterclass 1 op 1 pittig en intensief is, vergelijkbaar met een stevige work-out ;)
Na afloop ontvang je uiteraard een certificaat met daarin jouw behaalde doelen opgetekend.
 
 

Level/niveau

De 1 op 1 Henna Masterclass  is in principe voor alle henna fanaten bedoeld, van newbie tot die hard. Op welk niveau je ook zit, je raakt nooit uitgeleerd. Wel is het zo dat als je echt nog een beginner bent, we je aanraden om de Workshop henna Kunst eerst te gaan volgen. Die organiseren we regelmatig en legt een stevig fundament waarop je je henna talenten verder kunt uitbouwen.
 

 
 

Waar vindt het plaats?

De 1 op 1 Henna Masterclass vindt plaats bij Fatima thuis, in Ridderkerk. Maar als dat voor jou niet mogelijk is kan Fatima, in overleg, ook naar jou toe komen. Houd wel rekening met de reiskosten: een vergoeding voor de reistijd en benzine van € 0,25 per kilometer.
 

Tip

Zorg dat je goed uitgerust bent zodat je als een spons alle nieuwe kennis kunt absorberen ;)
 

Henna Masterclass 1 op 1 reserveren?

Leuk! Stuur ons even een berichtje of vul hier het contactformulier in. Vermeld dat het om een Henna Masterclass 1 op 1 gaat en vergeet de eventuele datum van je voorkeur en je persoonlijke gegevens niet:)  We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
 

Alvast ideeŽn opdoen?

Neem hier een kijkje in het portfolio en raak geÔnspireerd! 

Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima