Over het merk Hand of Fatima

Hand of Fatima staat voor kwaliteit. Kwaliteit leveren staat bovenaan onze doelenlijst. Klant is koning en daarom vinden wij het vanzelfsprekend om onze klanten de hoogste kwaliteit producten te bieden. Voor sommige van onze producten betekende dat: jarenlang zoeken, testen, verder zoeken en uitproberen tot het moment dat je optimaal tevreden bent. Wij doen ons uiterste best om de best mogelijke kwaliteit te leveren. Dit streven houdt nooit op, ook nu houden wij de kwaliteit sterk in de gaten en voor de toekomst hopen wij onze kwaliteit ook te handhaven en uit te breiden naar nieuwe producten.
 
 

Ons EIGEN MERK Hand of Fatima is gedeponeerd en is herkenbaar aan ons logo. Een zichtbaar signaal naar onze klanten, dat het product onze kwaliteit draagt.
 
Waar staat het merk Hand of Fatima voor?
  • een goede kwaliteit
  • een eerlijk product
  • het product voldoet aan de beschreven verwachtingen
  • regelmatige kwaliteitscontrole
  • beschreven toepassingsmogelijkheden op de site
  • duidelijke gebruiksaanwijzingen op de site
Wij bieden een eerlijk product tegen een eerlijke prijs. Wij staan zelf vierkant achter de kwaliteit en werken zelf met "onze" producten.
 
Eigen merk producten
  • Hand of Fatima AMIRA Henna poeder
  • Hand of Fatima INDIGO poeder
  • Hand of Fatima CASSIA poeder
  • Hand of Fatima AMLA poeder
 
Voor deze producten geldt dat Fatima heel lang gezocht heeft en er in geslaagd is, deze topkwaliteit onder EIGEN MERK aan te bieden. De poeders zijn biologisch en ecologisch gecertificeerd (ECO certified), wat de klant een extra garantie biedt, dat het product vrij is van chemicaliën of enig ander toegevoegde stof. Bij BIOLOGISCH telen wordt getracht zo min mogelijk milieubelastend te handelen. ECOLOGISCH telen houdt in dat er consequent rekening gehouden wordt met het hele ecosysteem en alles vermijdt wat dit systeem kan schaden. Ecologisch produceren is dus bevorderlijk voor mens, dier, milieu, bodem, water en lucht.
 
Meer producten onder eigen merk
Deze producten behoren tot onze lijn met hennabenodigdheden. In de Hand of Fatima Webshop vinden professionele henna artiesten alsmede ook de hobbyisten en liefhebbers alle hennabenodigdheden voor het zetten van hennaversieringen.
Eigen merk Henna Art Gifts
In ons atelier ontwerpt Fatima mooie kunstwerkjes. Leuk om je huis mee te decoreren of om een speciaal persoon mee te verrassen! De Henna Art Gifts zijn óf versierd met kleurrijke hennapatronen óf dragen ons logo de Hand van Fatima.

Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima