Bruidshenna voor jou

Bruidshenna is een eeuwenoud ritueel dat gewijd is aan schoonheid en spiritualiteit. Dit gebruik wordt wereldwijd toegepast onder verschillende bevolkingsgroepen, culturen en religies en is vast onderdeel van de trouwceremonie. Tijdens één van de meest belangrijke vieringen in je leven, namelijk jouw huwelijk, zullen jouw handen en voeten versierd zijn met prachtige hennapatronen. Omdat het een onderdeel vormt van de bruiloft tradities waarmee je bent opgegroeid, vanuit je culturele achtergrond of gewoon omdat je het heel erg mooi vindt. 
 

Wat jouw reden ook is om te kiezen voor henna tijdens jouw huwelijk, Hand of Fatima zorgt ervoor dat jouw bruidshenna betoverend zal zijn. Onze henna artieste werkt altijd free-style, dat wil zeggen dat zij geen ontwerpen exact namaakt, maar altijd vanuit haar hart werkt. Iedere bruid is uniek en dat zijn alle henna designs van Hand of Fatima ook.

Let op:

Vanuit ergonomisch standpunt werkt Fatima alleen nog één op één, in een rustige omgeving en aan een tafel. Het is dus niet mogelijk om Hand of Fatima te reserveren tijdens jouw traditionele Henna Feest. Na 20 jaar op heel veel hennafeesten gewerkt te hebben, heeft deze werkwijze lichamelijke sporen nagelaten.Kortom voor Bruidshenna kun je bij Fatima langskomen in Ridderkerk of desgewenst kan Fatima bij jouw langskomen (bijvoorbeeld een dag vˇˇr het eventuele hennafeest of als je geen hennafeest houdt). Als Fatima naar jou toekomt, komen er wel reiskosten bij (zie tarief hieronder).
 


Werkwijze en prijzen

Het Bruidsconsult: een persoonlijke afspraak bij Fatima thuis, waarin we jouw wensen bespreken. Tijdens dit gesprek:
 • bekijk je haar portfolio en kies je een henna stijl
 • bepaal op welke plek op je lichaam en hoe groot ongeveer
 • plannen we de agenda, datum en tijdstip en locatie
 • kun je een kleine hennaversiering laten aanbrengen, bij wijze van proef
 • bespreken we specifieke wensen en alle andere zaken die van belang zijn om de bruidshenna sessie zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Let op: voor het bruidsconsult betaal je € 50,00. Als er een boeking uit voort komt, dan brengen wij dit bedrag in mindering op de totale kosten.
 
Welke Bruidsessie kies je?
 • Bruidshenna "less is more", € 195,00
  handen en voeten niet vol, zogenaamd "one strip" design, met accentversieringen op tenen en vingers 
 • Bruidshenna "like it's oughta be" € 250,00
  handen vol tot en met polsen, voeten "belghat" stijl
 • Bruidshenna "stand out from the crowd" € 325,00
  handen en voeten vol tot en polsen en enkels
 • Bruidshenna "once in a lifetime" € 395,00
  handen en voeten vol tot en met halverwege onderarmen en onderbenen
Eventuele reiskosten bedragen € 0,40 per km.
 
Is tijdens het bruidsconsult alles voor beide partijen duidelijk geworden? Fatima maakt de overeenkomst op en je ontvangt een verzoek tot aanbetaling. Nadat wij die van je hebben ontvangen, staan onze afspraken vast en is jouw datum voor bruidshenna geboekt. 
 
 
 
 
 

Mogelijkheden

 • Blingbling: setje Swarovski kristallen en bodyglue € 15,00 (bij 20 stuks) of € 25,00 (bij 40 stuks). Deze voeg je zelf, op de betreffende bruidsdag, aan je hennaversiering toe!
 • een bescheiden hennaversiering voor de gasten op jouw feest Ó € 75,00 per uur (uitsluitend op vastgestelde voorwaarden, welke van te voren besproken worden)

Tips

 • Scrub je huid een dag van te voren, zodat de henna optimaal kan intrekken
 • Verwijder eventuele haargroei
 • Draag gemakkelijke kleding zodat je comfortabel kunt zitten
 • Houd rekening met een inwerktijd van 4-8 uur.  De hennaversiering wordt door Fatima nabehandeld en afgedekt, zodat de henna lang genoeg kan intrekken voor optimaal kleurresultaat
 

Bruidsconsult plannen of datum voor bruidshenna reserveren?

Leuk! Vul hier het contactformulier in en vermeld dat het om Bruidshenna gaat en vergeet de gewenste datum, eventuele locatie en je persoonlijke gegevens niet:)  Binnen 2 werkdagen kun je een antwoord/bevestiging verwachten.
  

Alvast ideeŰn opdoen?

Neem hier een kijkje in het portfolio en raak ge´nspireerd!
 


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima