Henna Lounge @ Your Event

De Henna Lounge van Hand of Fatima vormt de poort die leidt naar een ware Marokkaanse sensatie, namelijk het sieren van de handen met henna. Deze eeuwenoude traditie van ver is inmiddels geworteld in het hedendaagse multiculturele Westen. De sierlijkheid en het tijdelijke, pijnloze karakter van de hennaversiering zorgen ervoor dat velen zich graag laten meevoeren in deze traditie. Hennaversieringen worden van oudsher gedragen op de handen als teken van blijdschap, geluk en viering.
 


 
Henna Lounge @ Your Event voegt een bijzondere dimensie toe aan o.a. personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, businessevents, evenementen, bijeenkomsten en festivals en laat bezoekers op een laagdrempelige wijze kennismaken met Henna Kunst. De hennaversiering blijft ongeveer een week op de huid zichtbaar; een bijzonder souvenir waardoor bezoekers jouw evenement niet snel zullen vergeten.

Hand of Fatima Henna Lounge @ your Event verzorgt henna versieringen met natuurlijke hennapasta, waarvan de ingrediŽnten volledig veilig zijn voor de huid. Naar wens worden de henna versieringen afgewerkt met cosmetische glitters voor een extra feestelijk effect.
 

Werkwijze

Hand of Fatima verzorgt de
Henna Lounge @ your Event op iedere gewenste locatie. Het enige wat we ervoor nodig hebben zijn een paar tafels, stoelen en stroomaansluiting. De aankleding en decoratie wordt door ons verzorgd in overleg.

Hand of Fatima is minimaal 30 min eerder aanwezig om op te bouwen.

De bezoekers schuiven gezellig aan, ondertussen wordt het digitale portfolio met het henna werk van Fatima bewonderd. Fatima werkt free style, d.w.z. dat zij wel rekening houdt met de wensen van de bezoeker maar ze zal nooit een plaatje volledig kopiŽren. Het henna aanbrengen gaat intuÔtief en resulteert dus altijd in een uniek ontwerp.
Fatima werkt snel en nauwkeurig; in enkele minuten is de versiering aangebracht. Vervolgens krijgt de bezoeker instructies mee.

De henna pasta die wij gebruiken, wordt door onszelf klaargemaakt en bestaat uit enkel natuurlijke ingrediŽnten die geheel veilig zijn voor de huid. Er is slechts één uiterst zeldzame stofwisselingsziekte, genaamd G6PD, die een allergische reactie met natuurlijke henna opwekt In de 20 jaar dat Fatima als henna artieste werkzaam is, heeft zij in de praktijk nooit een allergische reactie op onze natuurlijke henna pasta meegemaakt. Maar voor de volledigheid vermelden wij dit wel.
 

Waar vindt het plaats?

Hand of Fatima Henna Lounge@ your Event komt op iedere gewenste locatie in Nederland, BelgiŽ en Duitsland.
 

Prijzen

Hand of Fatima Henna Lounge@ your Event
  • € 275,00 (excl. 21 % BTW) voor de eerste drie uur, dit is tevens het minimum
  • € 75,00 (excl. 21% BTW) voor ieder volgend uur.
Bij deze optie zijn decoratie en Henna Kunstenaar Fatima Oulad Thami natuurlijk inbegrepen.
Wij berekenen € 0,40 per km aan reiskosten.
 
 

Extra Mogelijkheden

Hand of Fatima Henna Lounge @ Your Event kan naar wens uitgebreid worden.
Hierbij de mogelijkheden op een rijtje.
  • Een extra assistent is geen overbodige luxe, zij vertelt de bezoekers wat ze kunnen verwachten en hoe het henna zetten in zijn werk gaat en zorgt voor de nabehandeling van de hennaversieringen zodat onze Henna Artieste Fatima aan één stuk door kan werken en zoveel mogelijk bezoekers hiervan kunnen profiteren. € 55,00 per uur (excl. 21 % BTW)
  • Hand of Fatima biedt op evenementen met hoog bezoekersaantal de mogelijkheid tot het bij huren van één of twee extra henna artiest(en) ŗ € 65,00 per uur (excl. 21 % BTW). Zodat er een dubbel of driedubbel aantal bezoekers "versierdĒ kunnen worden ;)
  • Hand of Fatima beschikt over een authentieke KhaÔma, een Marokkaanse tent, om de Henna Lounge in te verzorgen. € 350,= (excl. 21 % BTW) per evenement. Uiteraard heeft de tent bijpassende inrichting.
  • Heeft uw bedrijf behoefte aan bedankjes, relatie geschenken of uitnodigingen? Ook dit kan Hand of Fatima met alle plezier verzorgen. Na het bespreken van uw wensen zullen wij een passend voorstel maken.

Reserveren?

Leuk! Vul hier het contactformulier in en vermeld dat het om Henna Lounge @ Your Event gaat en vergeet de gewenste datum, aanvangstijd, locatie, bezoekersaantal en je persoonlijke en/of bedrijfsgegevens niet:) Binnen 2 werkdagen kun je een antwoord/bevestiging verwachten.

Alvast ideeŽn opdoen?

Neem hier een kijkje in het portfolio en raak geÔnspireerd!

Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima