Hennafy all the things

Henna Kunst 2.0 is "hennafy all the things"! Waarom zou Henna Kunst eindigen bij huidversieringen, terwijl zoveel meer toepassingen mogelijk zijn? Let's HENNAFY your world!
 
Fatima "hennafied" bijna alles en biedt dit ook in 'custom-made-to-order vorm' aan. Heb je een item dat je gehennafied wilt hebben? Vertel het ons en Fatima gaat aan de slag met echte henna of gebruikt dezelfde hennatechniek met speciaal hiervoor geprepareerde verf.
 
Wil je een geliefd persoon een bijzonder cadeau geven? Of ben je een bestaand object een beetje zat? Laat Fatima het voor je realiseren!  
 

 
Uiteraard wordt het werk door Fatima uit vrije hand gemaakt en is altijd vol symboliek en betekenis. Zoals henna op de huid een verhaal vertelt, zo gaan achter Fatima's kunstwerken verhalen en geschiedenissen schuil. Fatima's werk kenmerkt zich door haar authentieke eclectische en kleurrijke stijl.
 
Fatima's "Hennafy all the things" werken zijn altijd uniek. Lay-out, stijl, kleuren en design in overleg met jou! 
 

Werkwijze 

Stuur ons een mail met daarin je wensen én, héél belangrijk, de grootte en een omschrijving van het te versieren object. Fatima zal op basis van deze mail een prijsopgave maken en aan jou voorleggen. Wellicht is een telefoongesprek noodzakelijk ter verduidelijking. Na ontvangst van de betaling gaat Fatima aan de slag!
 

Voorwaarden

  • de betaling dient vooraf te worden voldaan
  • in opdracht gemaakte kunstwerken kunnen niet geretourneerd worden
  • tussentijdse wijzigingen aan ontwerp of uitvoering zijn niet mogelijk

Tijdsduur

Wanneer is het kunstwerk af? Dit is afhankelijk van de grootte, jouw gewenste datum en hoe dit in Fatima's agenda is in te passen. Kortom: in overleg dus!
 
 
 

Mogelijkheden

  • de meeste objecten komen in aanmerking voor "Hennafy all the things"
  • kleuren in overleg
  • eventueel extra materiaalgebruik zoals bladzilver
  • keuze uit alle designs en hennapatronen, die Fatima meester is.

Tips

Bedenk op voorhand goed wat je wilt, omdat tussentijds wijzigen niet gaat. Wees op tijd met de aanvraag, Fatima's agenda kan behoorlijk vol zijn en zij vindt het belangrijk om voldoende tijd te hebben om jouw persoonlijke kunstwerk te realiseren.
 

Prijsindicatie

  • € 75,00 per uur en materiaalkosten

Een object aanmerken voor "hennafication" ?

Leuk! Vul hier het contactformulier in en vermeld daarin dat het om een hennafication gaat en vergeet de gewenste leveringsdatum, formaten, wensen en je persoonlijke gegevens niet:) Binnen 2 werkdagen kun je een antwoord/bevestiging verwachten.
 

Direct een hennafied object kopen?

In Hand of Fatima Webshop verkopen we een eigen productlijn. Handgemaakte kunstwerken in kenmerkende Hand of Fatima stijl, kleurrijk en eclectisch. Kijk in onze virtuele souk d'Artisan.
 

Alvast ideeŽn opdoen?

Neem hier een kijkje in het portfolio en raak geÔnspireerd!
 
    
 
 
 
 
 

Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima