Vrijgezellenfeest in Henna stijl

Bij Hand of Fatima ben je aan het juiste adres voor een "Vrijgezellige" Henna Party.
Henna
is van oudsher sterk verbonden met vieringen en vreugdevolle rituelen en is bovendien een super creatieve bezigheid. Twee aspecten die deze kunstvorm uitermate geschikt maken voor vrijgezellen feestjes. We hebben verschillende mogelijkheden voor de invulling van het Vrijgezellen Feest in Henna stijl.
 
 
  

Henna Workshop @ vrijgezellen party

Verras de aanstaande bruid met een Henna Workshop waaraan jullie gezamenlijk deelnemen.
We beginnen met een korte introductie over het hoe, wat en waarom van Henna kunst. De hennapasta is al door onze Henna Kunstenaar voorbereid, zodat jullie direct aan de slag kunnen met de techniek die nodig is om de mooiste Henna versieringen te maken. Eerst oefenen we op papier met als doel een canvas om te toveren in een Henna schilderij. Hierbij maken we gebruik van symbolen en mooie figuren zoals o.a. Hand van Fatima, lotus, paisley en mandala.
 • Prijs: € 229,00 (voor maximaal 8 deelnemers), iedere volgende deelnemer kost € 16,50 extra
 • Reiskosten: € 0,40 per km, gerekend vanaf Ridderkerk
 • Tijdsduur: 3 ŗ 4 uur
 

Verwenmoment voor aanstaande bruid

Zet de aanstaande bruid extra in het zonnetje, door haar tegen het einde van de Henna Workshop een Henna ritueel te laten ervaren. Onze Henna Kunstenaar zal haar hand(en) naar wens versieren met Henna. Uiteraard wordt er van te voren even kort gesproken over Henna stijlen die zij mooi vindt. Zodat haar persoonlijke henna versiering past bij haar smaak.
 • Prijs: € 25,00
 • Tijdsduur: 20 minuten
 
 
 

Verwenmoment voor alle deelnemers

Niet alleen de aanstaande bruid in het zonnetje maar iedereen wordt getrakteerd op een Henna versiering op de huid aan het einde van de Henna workshop.
 • Prijs: € 7,50 p.p. (mits Henna Workshop @ Vrijgezellen party geboekt wordt)
 • Tijdsduur: afhankelijk van aantal deelnemers, wordt van te voren besproken.

 

Henna lounge @ Vrijgezellen party 

Zijn jullie meer van relaxen en genieten dan van creatieve expressie? Laat dan onze Henna Kunstenaar langskomen op het vrijgezellenfeestje dat jullie organiseren voor de aanstaande bruid. Een tafel en wat stoelen wordt door ons aangekleed als Henna Lounge waar je kan aanschuiven voor een prachtige Henna versiering.
 • Prijs: € 150,00 (voor de eerste 2 uur, is tevens het minimum. Ieder volgend uur € 70,00)
 • Reiskosten: € 0,40 per km, gerekend vanaf Ridderkerk
 • Tijdsduur: afhankelijk van o.a. het aantal deelnemers en wensen, bepalen we in overleg de tijdsduur
 
 
 

Waar vindt het plaats?

Alle Vrijgezellige Henna Feestjes vinden plaats op de door jullie gewenste locatie. Fatima komt daar naar toe en zorgt voor al het benodigde materiaal.

 

Werkwijze

Onze hennapasta maken we zelf en bestaat uit puur natuurlijke ingrediŽnten, die geheel veilig zijn voor de huid. Voor de volledigheid melden wij het volgende: Er is één uiterst zeldzame stofwisselingsziekte, genaamd G6PD, die een allergische reactie met natuurlijke henna opwekt. In de meer dan 20 jaar dat Fatima als Henna artieste werkzaam is, heeft zij nooit allergische reacties op haar natuurlijke hennapasta meegemaakt.

De hennaversiering op de huid heeft zo'n 30 minuten nodig om te drogen. Hoe langer de pasta op de huid zit, des te dieper het kleurresultaat. Voor het slapen gaan verwijder je de gedroogde pasta en verzorg je de huid met olie. De hennaversiering kleurt nu fel oranje. In de komende 48 uur zal de kleur zich steeds donkerder ontwikkelen naar mahonie bruin.
 
 

Voorwaarden 

 • een grote tafel met voldoende zitplaatsen en ruimte, eventueel afgedekt met tafelkleed
 • voldoende licht
 • mogelijkheid tot handen wassen en materialen afspoelen
 
 

Reserveren?

Leuk! Vul hier het contactformulier in en vermeld dat het om een Henna Workshop @ Vrijgezellen Party of om een Henna Lounge @ Vrijgezellen Party gaat en vergeet de gewenste datum, aanvangstijd, locatie, aantal deelnemers en je persoonlijke gegevens niet in te vullen. Binnen 2 werkdagen kun je een antwoord/bevestiging verwachten.


Alvast ideeŽn opdoen?

Neem hier een kijkje in het portfolio en raak geÔnspireerd!
 


 

 
 

Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima