Henna inspired Fine Line Art

Henna Kunst op de huid, daar staat onze website vol mee. Maar wist je dat onze Henna Kunstenaar deze designs en symboliek ook vertaalt naar pentekeningen en mixed media artworks? Henna inspired Fine Line Art, zo noemen wij het, zijn dus hennapatronen op papier.
 
Wil je een geliefd persoon een bijzonder cadeau geven? Of wil je zelf een betekenisvolle pentekening aan de muur? Fatima kan het voor je realiseren!
 
 
 
Uiteraard wordt het werk door Fatima uit vrije hand gemaakt en is altijd vol symboliek en betekenis. Zoals henna op de huid een verhaal vertelt, zo gaan achter Fatima's kunstwerken verhalen en geschiedenissen schuil. Fatima's werk kenmerkt zich door haar authentieke eclectische kleurrijke stijl.
 
Fatima's pentekeningen of mixed media artworks zijn altijd uniek en worden altijd in een oplage van 1 stuk gemaakt, dus geen reproducties of prints. Lay-out, stijl, kleuren en design in overleg met jou!

Werkwijze 

Stuur ons een mail met daarin je wensen én, héél belangrijk, de grootte (minimaal A4). Fatima zal op basis van deze mail een prijsopgave maken en aan jou voorleggen. Wellicht is een telefoongesprek noodzakelijk ter verduidelijking. Na ontvangst van de betaling gaat Fatima aan de slag!
 
 
 
   

Voorwaarden

  • de betaling dient vooraf te worden voldaan
  • in opdracht gemaakte kunstwerken kunnen niet geretourneerd worden
  • tussentijdse wijzigingen aan ontwerp of uitvoering zijn niet mogelijk

Tijdsduur

Wanneer is het kunstwerk af? Dit is afhankelijk van de grootte, jouw gewenste datum en hoe dit in Fatima's agenda is in te passen. Kortom: in overleg dus!
 

Mogelijkheden

  • de basis pentekening in minimalistische stijl zwart & wit
  • de basis pentekening uitgebreid met kleuren door gebruik van bv. aquarel, colourmarkers of bladzilver
  • een gekleurde pentekening op bijvoorbeeld zwart papier
  • ruime keuze uit alle designs en hennapatronen, die Fatima meester is.

Tips

Bedenk op voorhand goed wat je wilt, omdat tussentijds wijzigen niet gaat. Wees op tijd met de aanvraag, Fatima's agenda kan behoorlijk vol zijn en zij vindt het belangrijk om voldoende tijd te hebben om jouw persoonlijke kunstwerk te realiseren.
 

Prijsindicatie

  • € 75,00 per uur en materiaalkosten

Een kunstwerk laten maken?

Leuk! Vul hier het contactformulier in en vermeld dat het om een Henna inspired Fine Line Art gaat en vergeet de gewenste leveringsdatum, formaten, wensen en je persoonlijke gegevens niet:) Binnen 2 werkdagen kun je een antwoord/bevestiging verwachten.

Alvast ideeŽn opdoen?

Neem hier een kijkje in het portfolio en raak geÔnspireerd!
 
 
 
 
 
 

Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima