10-11-12 november 2017 Henna Huddle in London, UK

Henna Huddle, de internationale Henna Conferentie vindt plaats in het Park Inn Conference Hotel Heathrow, London, UK op 10, 11 en 12 November 2017.

Fatima is er weer bij dit jaar met twee nieuwe Henna Masterclasses en Henna Skill Sessions.
Haar expertise ligt op het gebied van Marokkaanse Henna stijlen alsmede het gebruik van de hennaspuit.

De eerste masterclass die door Fatima gegeven wordt, staat in het teken van Authentieke Marokkaanse Bruidshenna Patronen In de Internationa;le ennascene wordt deze stijl als zeer bijzonder en uniek beschouwd, omdat er maar weinig artiesten zijn die deze stijl nog volgens authentieke tradities beheersen en kennis hebben van de betekenissen. Het is één van Fatima's specialiteiten. Tijdens de tweede Masterclass wordt er gefocust op een element uit Fatima's Signature Stijl, namelijk de fijne patroontjes die ge´nspireerd zijn op de gezichtstatoeages van Noord Afrikaanse vrouwen en hoe je deze kunt toepassen Henna designs voor de handen.
 
Samen met 9 andere Henna Instructors  met ieder haar eigen specialisatie, uit landen als UK, USA, India en Oekra´ne belooft het een verrassend en veelzijdig lesprogramma te worden, met daarnaast genoeg ruimte om met elkaar kennis te maken, informeel samenzijn en Henna Swap, zodat iedere deelnemer met een patchwork aan Henna versieringen op de huid huiswaarts keert.
Uiteraard verklappen we we niet alle details! Om alles te weten moet je er gewoon bij zijn ;) Voor meer informatie en ticketverkoop kijk je op www.hennahuddle.co.uk
 

 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima