10 maart 2018 Buurtfeest in de Hallen in Amsterdam

Tijdens Buurtfeest in De Hallen Amsterdam op zaterdag 10 maart 2018 presenteert Ambacht in Beeld zich, een project dat ge´nitieerd wordt door Wendy van Wilgenburg. Het Ambacht in Beeld Festival dat hieruit voortkomt heeft internationale allure en draait volledig om ambachtelijk meesterschap en vindt ook plaats in De Hallen op 29 en 30 september 2018.
Hand of Fatima is aanwezig namens Ambacht in Beeld om bezoekers van Buurtfeest een voorproefje te geven van het Ambacht in Beeld Festival door het aanbrengen van Henna versieringen en zodoende een kennismaking met het Henna Ambacht tot stand te brengen. Hoewel bezoekers zich, tijdens Buurtfeest op 10 maart 2018 kosteloos (met henna) kunnen laten versieren door Fatima, zullen zij tijdens het Ambacht in Beeld Festival zelf de handen uit de mouwen moeten steken om hun skills te testen tijdens een Henna Masterclass.
Gedurende Buurtfeest zijn er namens Ambacht in Beeld ook gratis Starwars origami workshops voor kinderen en wordt er informatie gegeven over het gelijknamige filmfestival dat een week later van start gaat.
Verder zijn er vanuit alle andere betrokken ondernemers en organisaties activiteiten gepland Het volledige programma loopt van 11:00-16:00 en vindt plaats in de passage (Hannie dankbaarpassage) van De Hallen in Amsterdam. Het belooft een feestelijke en gezellige dag te worden....kom langs!

 
 
hennakunst amsterdam de hallen buurtfeest hand of fatima 
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima