Hand of Fatima in IKEA Live Magazine

22-10-2012

IKEA Live magazine wordt uitgegeven in 25 landen. Iedereen die lid is van IKEA Family krijgt het magazine in de brievenbus. Daarnaast is het voor alle klanten online te bekijken. Fatima Oulad Thami werd benaderd door de redactie in Engeland vanwege haar kleurrijke eclectische interieur en haar bijzondere baan als Henna Artieste.

Een team van 6 mensen werd overgevlogen vanuit Engeland en Frankrijk, een team leider, een fotograaf met assistent, een styliste met assistent en een journalist. De productie duurde 3 dagen en was een ervaring om nooit meer te vergeten. Door de styliste en haar assistent werd flink uitgepakt met allerlei nieuwe spullen van IKEA. Door de fotograaf werd alles vastgelegd en ondertussen zorgde de journalist voor het verhaal in het magazine, de achtergrondinformatie en de video's voor het online blog. Een heel bijzonder team met liefde en veel geduld voor hun werk. 
 
We hebben zoveel dingen gedaan: de Kha´ma (Marokkaanse tent) opgezet in de tuin voor een thee ritueel, een Henna Workshop Party, een speciale fotoshoot van Mimoun (Fatima's zoon) bedolven onder de kussens en nog veel meer. Kortom: het was geweldig! Lang niet alles is terug te zien in het IKEA Live Magazine, maar dat maakt de ervaring daarom niet minder speciaal. We zijn IKEA en haar superteam dankbaar voor deze ervaring. Niet alleen voor het achterlaten van zoveel souvenirs ;), dat is materieel, maar ook voor het feit dat zo'n grote internationale company ge´nteresseerd is in het verhaal en de inkijk in het leven van onze Henna Artieste Fatima Oulad Thami. Dat betekent heel erg veel voor Hand of Fatima.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima