De Henna Hop-In @ Hand of Fatima was een groot succes

07-01-2018

"Henna brengt geluk....en wensen wij elkaar niet altijd een gelukkig nieuwjaar toe?" Dat was de gedachte die Fatima inspireerde om de Henna Hop-In te organiseren. Henna heeft van oorsprong, in de Marokkaanse cultuur altijd te maken met overgangsrituelen en feestelijke gelegenheden en juist daarom ook prima toepasbaar bij een Oud en Nieuw Viering. Het combineren van tradities is een verrijking en om ervan te mogen genieten is een een bijzonder voorrecht.
De Henna Hop-In vond plaats op 29 december 2017 in Ridderkerk. Vooraf konden ge´nteresseerden een tijdsblok kopen via Hand of Fatima Webshop. Op die manier was iedereen verzekerd van de juiste tijd en aandacht die nodig is voor een individuele henna sessie en werd onnodig wachten op elkaar voorkomen. Fatima heeft haar uiterste best gedaan om iedereen te voorzien van mooie intu´tief aangebrachte hennadesigns. Stuk voor stuk unieke kunstwerkjes op de huid. Onder het genot van een drankje en versnapering, verzorgd door Ilonka, gastvrouw en Fatima's rechter Hand, konden alle hennaversieringen drogen en nabehandeld worden.
Tijdens het droogproces, pakten deelnemers een tekstballon naar keuze en werden gefotografeerd. "I'm a Happy Henna Habiba" viel duidelijk het meest in de smaak. (Habiba is het Marokkaanse woord voor lieverd) Om dit te kunnen zien bekijk je alle foto's in het album.
Met afgedekte handen keerde iedereen huiswaarts, om 2 dagen later Oud en Nieuw met een magical touch of Henna te vieren. Er waren slechts 3 koekjes overgebleven in de schaal. De positie waarin ze lagen symboliseerde precies het gevoel dat Fatima en Ilonka aan de Henna Hop-In overhielden. Met een grote smile en dankbaarheid kijken zij terug op deze bijzondere dag. Volgend jaar weer!
 
       
henna hop in hand of fatima henna zetten rotterdam nederland   
henna hand of fatima hennaversiering fessi freestyle  henna hand of fatima khaliji intuitief design  henna hand of fatima hennazetten met een spuit  
 
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima