Canada maakt kennis met Hand of Fatima

23-05-2017

Van 5 tot 9 april 2018 vindt Bodyssey plaats in Banff, Canada. Deze internationale conventie staat in het teken van Face- & Bodyart en is opgedeeld in verschillende leerstromen, waaronder Henna Kunst.
 
Fatima is gevraagd om een drietal masterclasses en verdiepingssessies te verzorgen. Samen met internationale Henna artiesten, Larissa Reinders van Dragonfly Bodyart, Victoria Welch van Blurberry Buzz en Jason Alan Hackler van Henna Being, heeft zij de verantwoordelijkheid om invulling te geven aan de leerstroom Henna Kunst.

Bodyssey wordt georganiseerd door CAFABA (The Canadian Association of Face and Body Artist). Wat ooit begonnen is als een studiedag voor hun leden is inmiddels uitgegroeid tot een conventie van wereldformaat. Niet alleen worden de Master Artists ingevlogen vanuit verschillende landen, ook de deelnemers komen overal en nergens vandaan.

Tijdens deze 5 daagse conventie staat het delen en overdragen van hun vaardigheden aan de deelnemers centraal. Het belooft een bijzonder inspirerende conventie te worden.
Wil je er meer over weten? Neem even een kijkje op Bodyssey.
 
Wij zijn natuurlijk bijzonder trots dat Fatima haar henna talenten in Canada mag delen en wensen haar veel succes! Op naar het avontuur.........

 
 

< Terug


Webshop

Bezoek onze webshop en koop alle hennaproducten direct online.

Meer info >

Volg Hand of Fatima